Sommarlov?

Snart är sommaren slut och jag börjar inse att detta inte har varit ett vanligt sommarlov. Kan man änns kalla det sommarlov? Snart inser man att man inte ska tillbaka till Strömsund till hösten, utan att man är vuxen och måste klara sig på egen hand.
Själv vet jag vart jag tar vägen och vad jag ska göra till hösten. Jag blir kvar i Gäddede och jobbar på ekonomiavdelningen på Gelab där jag har fått jobb, börjar redan vecka 32 och har jobb där först och främst 6 månader med chans till förlägning. Så det är vad jag ska göra och jag skulle vilja veta vart ni andra tar vägen.

Så jag tänkte ställa den dör jobbiga frågan som alla andra också ställer.

Vad ska ni göra till hösten?

/Serena


Vart är ni!?

Jag börjar oroa mig vart alla tagit vägen, tycker att denna blogg har blivit väldigt tyst sen vi skiljdes.. Ingen som har något spännande att tycka till om?

Vem vet ni kanske är helt upptagna med att göra ingenting, jobba, sola, lata er eller ja vad vet jag :)

Jag har inte heller något speciellt att skriva, ville bara känna lite liv i denna blogg så att alla slipper känna sig besvikna när dom klickar sig in här utan några nya inlägg.

Efter detta lilla rop på hjälp åt livet på denna blogg så hoppas jag att ni alla har en underbar sommar! :)



Jag hoppas vi ses.
/ Blondie.

Hur många gillar Gudrun schyman efter detta!?

Alltså jag är verkligen inte politiskt insatt men detta känns fel!?


Källa

För 100 000 kronor skulle man kunna hjälpa många människor som har det svårt ekonomiskt. Varför elda upp den möjligheten?

Jag fattar verkligen inte...

Någon som har en bra förklaring som kan stödja hennes val hon gjorde?

/ Blondie

RSS 2.0