Svammel 2!

Ännu mer svammel, kort sagt. Vill ni inte läsa så behöver ni givetvis inte det heller. Förhoppningsvis så ska de vara lättare att förstå än förra gången.
Håll till godo!

 


Evolutionsbiologin har utvecklats kraftigt ända sedan Charles Darwin publicerade sina revolutionerande åsikter om hur barnens sexualitet påverkar utövandet av ickevåld speciellt när man blir utsatt av imperialistisk kolonialism som i Indien där den människoätande tigern vördar och beundrar Mahatma Gandhis moraliska arvegods: Ett högt berg som endast några få människor – övermänniskorna, de som höjer sig över mängden – har lyckats bestiga och därifrån styr de världen med järnhand och vars valspråk och tillika lag genljuder över alla ting och alla människor: ”Behandla andra som du själv vill bli behandlad”.

 

 


 

Ge pengarna de män dem förtjänar! Pengarna har inte kommit hit på en gräddfil, de har fanimej arbetat sin väg till toppen. Ska vi då låta vilka män som helst få pengarna? Nej, pengarna är på tok för viktiga och värdefulla för att behandlas som smuts. Ge därför pengarna de män som dem förtjänar. Det är pengarna som styr världen. Männen är pengarnas slavar. Att en man äger en peng eller flera pengar är oacceptabelt. Det strider ju mot naturens ordning! Tvärtom så är det pengarna som ska få män. Varje sedel, varje mynt ska få tilldelat ett visst antal män. Ju värdefullare peng, desto mer män. Endast så kan rättvisa skipas.

 


 

De humanistiska kapitalisterna lider av en post-traumatisk stress ända sedan den stora börskraschen anno 2008 vars kallblodiga slakt på riskkapitalet skrämde bort alla slösare och väckte istället snåljåpen inom oss som gör att girighet når en ny nivå av sparande och ekonomiskt utsugande vilket är exakt samma tankegång som genomsyrar de kommunala samhällena vars mål är att bli finansiellt oberoende av staten och individerna fast trots det så är deras framtid avhängig låg- och högkonjunkturernas inverkan på den internationella ekonomin och även inkomst- och priselasticiteten som svänger i takt med tiden i det egna landets exportproduktion av tjänster och service spelar en stor roll i deras administrativa camfore.

 


 

”Christoffer Robins förräderi – en djupstudie om hur de olika karaktärerna i Nalle Puhs värld blir utsatta för utpressning och fattigdom i kapitalismens och kommunismens spår. Eventuella spelmissbruk analyseras när åsnan I-or åker till Las Vegas och förklarande noter ges när Ugglan tappar förståndet och går omkring som en A-lagare i Sjumilaskogen. En detaljerad beskrivning ges när Tiger vinner OS guld i häckhoppning i de paralympiska spelen och hur detta guld senare fråntas honom efter att det upptäcks att Tiger har dopat sig  och Nalle Puhs neurotiska bieffekter av förtäring när det gäller honung har tillägnats ett särskilt eget kapitel. Allt detta och mycket mer går att läsa i A.A. Milnes nya bok om Nalle Puh."

 


Kommentarer
Postat av: Anders Wik

Hmm...Ber om ursäkt angående felstavningarna.

*Till

*Sjumilaskogen

*I-or

2010-01-29 @ 15:36:40
Postat av: Christer

Visst vet du att du kan ändra blogginlägget om du går in med inloggningen och klickar på "Arik"? ;)

2010-01-29 @ 22:53:27
URL: http://nordjamten.wordpress.com
Postat av: Anders

Nej, men det ska jag göra nu. Tack! :)

2010-01-30 @ 10:48:50
Postat av: Christer

kan tydligen inte stava heller. "Arkiv" skall det vara och inget annat...

2010-01-31 @ 17:06:22
URL: http://nordjamten.wordpress.com
Postat av: Erika

Haha stavningspoliser båda två :D

2010-02-08 @ 21:46:04
URL: http://endagmederika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0