Svammel!

Jag varnade er förut, nu kommer det. Osammanhängande svammel utan mening. Jag ber om ursäkt ifall vissa saker kan verka stötande. Det var inte meningen - det enda jag vill är att någon som läser det här ska glömma bort verkligheten fört ett kort tag och kanske börja drömma och fantisera om en annan värld. Fast det kanske är att sikta för högt. Iaf, jag tvingar er inte att läsa det här. Vill ni inte så behöver ni inte. Därför vill jag avsäga mig allt ansvar för vad de här texterna kan tänkas ge upphov till. Läs inte om ni inte vill. Om ni läser ändå, tja, skyll er själva ;).

 


Den kvinnliga brandmannen från Raftsjöhöjden utförde ett mänskligt djurförsök på de gränslösa tonårspojkarna från Ytterhogdal. Experimentet kulminerade i en potentiell antiklimax.

 


Kausaliteten i autarkin hos socialismen uppnådde en likgiltig förändring hos de två försökskaninerna Ödet och Den mänskliga faktorn vars relation till sig själva och varandra bidrog till det som Karl Marx beskrev som ”proletariatets diktatur” fast det kommer dock att förvägras av kapitalismens apokalyps: Ett nutida Atlantis vars mål är den sanna glädjens och lyckans paradis som överlever på bekostnad av medlidandet. Min målsättning däremot är att övergripa hela projektcykeln och nå proaktiva och kreativa affärsrelationer för att på så sätt optimera resursanvändningen och effektiviteten och sålunda fokusera på kärnverksamheten.


Han springer som en fjäril simmar i himmelens paradis även kallad T-centralen tunnelbanornas mörka svarta tunnlar bakom skogarna, ovanför bergen till hjärtats fyra rum där trollen och änglarna bor tillsammans med Din favoritförfattare där han/hon skriver sin nya bok som kommer att bli ett mästerverk av sällan skådat slag, symboliskt sett, ur ögonen hos en professionell optiker från Schweiz där alla bor i ensamheten hos varandra.


Jag förstår att din död är oundviklig. Vems är inte det? Men kan du inte för vänskapens skull vänta några dagar? Det passar inte riktigt bra just nu att du ska försvinna. Nästa vecka vore perfekt, om du inte har något emot det? Inte? Bra, då säger vi så. Vi skjuter upp din död till nästkommande tisdag. Perfekt. Tack så mycket. Hejdå.


Jag känner på mig att hennes attraktionskraft drar åt sig oönskade objekt. Hon sitter alldeles avslappnad på broräcket, i regnet, med en katt i famnen. När jag går närmare ser jag att katten har rabies och har antagligen bitit och rivit henne flera gånger. Människorna undviker henne. Jag går närmare. När vi är alldeles intill varandra, intimt sett, höjer hon huvudet och stirrar rakt in i mina ögon. Jag ser hur pupillerna drar ihop sig, jag ser hur gåshuden knottrande kommer fram på hennes bara hud innan hon fräser och kastar katten emot mig. Jag blir rasande och knuffar ner henne från broräcket. Hon skriker till samtidigt som hon desperat håller i kattens svans som i sin tur skriker och sprattlar innan de båda far ner i det iskalla vattnet. Jag ser hur de flyter med strömmen, dras ner under den, dyker upp igen vid ytan lite längre bort innan de till slut försvinner ut i havet.

 


Tja, det var det. Fråga mig inte vad de betydde eller vad de innehöll. Troligen så var det bara strunt. Det kommer att dröja ett tag innan jag skriver något liknande. Då kanske jag lägger ut det på Zonline istället.

 

Iaf, Gott Nytt År på er alla!


Kommentarer
Postat av: Robin

Robin likes,

over and out!

2010-01-08 @ 18:38:31
Postat av: Rebekka

Fint skrivet...

2010-01-09 @ 21:59:11
Postat av: christoffer

ja gillare mä. speciellt det femte "svammlet", underbart!

2010-01-14 @ 20:57:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0